

A NATIONAL CONFERENCE ON CLINICAL AND THERAPEUTIC DERMATOLOGY

Theme: "Innovate, Integrate, Inspire - Clinical & Therapeutic Dermatology"



Date: 21, 22 & 23, June 2024

Venue: NIMHANS Convention Centre, Hosur Road,

Bengaluru-560029

Conference secretariat:

ROOTS INSTITUTE OF DERMATOLOGICAL SCIENCES

No.238, 1st floor, 1st main, Banaswadi Main Rd, OMBR Layout, Opposite Fire station, Bengaluru, Karnataka 560043 For more info Log on to rootsderma.com or call @ 6366201444 or email to contact@rootsderma.com



Dear Dermatology Colleagues, Friends & Postgraduate Residents...

Welcome to "Roots -VII", the most awaited Annual National Dermatology Conference in India, where knowledge meets innovation and expertise converges for a transformative experience in dermatological sciences. We extend a warm greeting to esteemed participants, distinguished researchers, and industry leaders to unravel the mysteries of skin health.

As you are all aware - ROOTS CONFERENCE is known for focused and maximum learning in dermatology, with value for money and maximum utilization of time for delegates to learn from the best of faculty dealing with the most appropriate scientific content with no wastage of time. Our theme for this year's conference is "INNOVATE, INTEGRATE, INSPIRE – CLINICAL & THERAPEUTIC DERMATOLOGY"

We have crafted and curated a thought-provoking scientific program with very important topics related to CLINICAL and THERAPEUTIC DERMATOLOGY, which will be dealt in detail by well-known faculty, who are an authority in the respective field.

ROOTS conferences are a platform for dynamic dialogues and fostering connections that propel dermatology forward. This conference will provide a wealth of discussions spanning ground breaking clinical and therapeutic insights and newer drugs. This gathering promises a tapestry of diverse perspectives, from renowned keynote speakers to emerging voices shaping the future of dermatological care. Together, let us delve into the intricacies of dermatology, exchange knowledge, and forge a collective path towards healthier skin for all.

The conference is being organized at the state-of-the-art, NIMHANS CONVENTION CENTRE located in the heart of the city, enabling delegates to find affordable and suitable accommodation closer to the venue and will be convenient for all.

We have reduced conference registration significantly even at the growing cost of all essential commodities, especially in the early bird segment. Hence, request all to utilize this benefit and register at early bird tariff and save on registration costs.

We once again assure you meticulously planned, very well-organized conference with the best scientific content. You can count on us for unmatched hospitality and the best conferencing experience, with the highest quality in all aspects of conferencing and execution of conferences to its best with a united effort from a team known for organizing the best conferences.

Request you to kindly register early, help us to plan better and serve you in the best possible way.

Thanking you - Organizing Committee

Dr. R Raghunatha Reddy

Org. Chairperson

Dr. Ragunatha Shivanna

Scientific Chairperson

Dr. Jagadish P

Org. Secretary

Roots-VII

ORGANISING COMMITTEE

ORGANISING CHAIRPERSON

ORGANISING SECRETARY

SCIENTIFIC ADVISOR

SCIENTIFIC CHAIRPERSON

CONFERENCE CO-ORDINATOR SCIENTIFIC CO-ORDINATOR



Dr R Raghunatha Reddy



Dr Jagadish P



Dr Manjunath M Shenoy



Dr Ragunatha Shivanna



Dr Shashi Kumar B M



Dr Savitha A S

SCIENTIFIC ADVISORS

Dr S Sacchidanand
Dr K M Srinivasa Murthy

Dr Venkataram Mysore Dr B S Chandrashekar Dr D A Satish Dr Vidya T S Dr S C Rajendran

SCIENTIFIC CO-ORDINATORS

Dr Nandini A S Dr Niranjana Y Raj Dr Namitha Chathra Dr Madura C Dr Harish Prasad Dr Samipa Mukherjee Dr Shilpa K Dr Chaithra Shenoy Dr Sanjana Shivashankar Dr Eswari L Dr Aneesh S Dr Sujala S Aradhya

OUR ESTEEMED FAULTY



Dr Abhishek Jha



Dr Abhishek De



Dr Anil Abraham



Dr Ankur Talwar



Dr Archana Singal



Dr Arun Inamadar



Dr Asit Mittal



Dr Asokan N



Dr Athota Kavitha



Dr B S Chandrashekar



Dr Bhumesh Kumar K.



Dr Biju Vasudevan



Dr D A Satish



Dr Debdeep Mitra



Dr Deepak Parikh



Dr Dipankar De



Dr Ganesh Pai



Dr Jagadish P



Dr Kaushal Verma



Dr Keloji Hanumanthayya



Dr Koushik Lahiri

Roots-VII



Dr Krupashankar D S



Dr Laxmisha Chandrashekar



Dr Leelavathy B



Dr Maitreyee Panda



Dr Manjunath Hulmani



Dr Manjunath Shenoy



Dr Nagesh T S



Dr Narahari S R



Dr Nayeem Sadath Haneef



Dr Nilay Kanti Das



Dr Nitin Jain



Dr Prabhakar M Sangolli



Dr R Raghunatha Reddy



Dr Ragunatha Shivanna



Dr Rajeev Sharma



Dr Rashmi Sarkar



Dr Rasya Dixit



Dr Ravi Vadrevu



Dr Ravichandran G



Dr Rohit Batra



Dr S Sacchidanand



Dr Sandeep Arora



Dr Sandipan Dhar



Dr Sanjeev Gulati



Dr Sathish Pai



Dr Seetharam K A



Dr Sharad Mutalik



Dr Shashikumar B M



Dr Shivaswamy



Dr Soumya Jagadeeshan



Dr Sukesh M S



Dr Sumathy T K



Dr Surabhi Dayal



Dr Sushil Tahiliani



Dr Venkatram Mysore



Dr Vidya T S



Dr Vidyadhar Sardesai



Dr Vijay Aithal



Dr Vinay Keshavmurthy



Dr Vinay Singh



Dr Vineet Kaur



Dr Vineet Relhan



SCIENTIFIC PROGRAMME

Dav	, 1 .	- 21.	.06.	.20	24

		Day 1 - 21.06.20	U 4	
Session		Title of topic	Faculty	Content
09:00-09:30				
Psoriasis 09:30-11:00	09:30-09:45 15 mins	Drug targets in psoriasis - Pathogenesis based therapeutic approach	Dr Vidyadhar Sardesai	Drug targets in psoriasis: Pathogenesis based pharmacotherapy
	09:45-10:05 20 mins	IL-17 inhibitors in psoriasis - real world evidence on a novel pathway	Dr B S Chandrashekar	Role of IL 17 and IL-17 inhibitors in psoriasis Sponsored session - Ely Lilly
	10:05-10:45 40 mins	Panel discussion: Navigating treatment through collective insights - A patient-centred approach in special situations	Moderator: Dr Vinay Singh Panelists: Dr Seetharam K A Dr Laxmisha Chandrasehkar Dr BS Chandrashekar Dr Ragunatha S Dr Vidyadhar Sardesai	Special situation: TB, HBV, HCV, HIV, Pregnancy, Children, insurance, finance, expectations, counselling Importance to be given for audience questions
10:45-11:00	10:45-11:00 15 mins	Inauguration		
Key Note address 11:15-11:35	20 mins	'6D': dissecting the 'ROOTZ' of clinical dermatology	Dr Arun C Inamadar	
Disorders of Appendages 11:35-13:30	11:35-11:50 15 mins	Hormonal imbalance: Decoding the impact on adult acne	Dr Soumya Jagadeeshan	Relevant clinical pointers, and investigations for adult acne. What is apt?
	11:50-12:05 15 mins	Exploring the latest frontiers in treatment of acne	Dr Surabhi Dayal	Newer therapeutic options in acne management - topical and systemic
	12:05-12:45 40 mins	Panel discussion: Steering through special situation in acne - Insights and strategies for effective management	Moderator Dr D A Satish Panelists Dr Sandeep Arora Dr Surabhi Dayal Dr Soumya Jagadeeshan Dr Vidya TS Dr Ankur Talwar	Management of acne in special situations, difficult to manage acne Importance to be given for audience questions
	12:45-13:00 15 mins	A holistic therapeutic approach for the management of hidradenitis suppurativa	Dr Sandeep Arora	Medical and surgical line of management for all stages of the diseases
	13:00-13:20 20 min	Reasons and remedies for recurrent folliculitis	Dr Seetharam K A	Recurrent scalp folliculitis, body, perioral area and other relevant sites



	13:20-13:30	Q & A		
13:30-14:15	10mins 45 mins	Lunch		
Urticaria 14:15-15:00	14:15-14:30 15 mins	Heeding the hives - A comprehensive evaluation of urticaria	Dr Ankur Talwar	Checklist for history, clinical examination and scoring
	14:30-14:45 15 mins	Management of urticaria - the latest therapeutic horizons	Dr Biju Vasudevan	Systemic therapy to manage severe and recalcitrant urticaria
	14:45-15:00 15 mins	Q & A		
15:00-15:20	15:00-15:20 20 mins	Serendipity in Dermatology	Dr Sharad Mutalik	
Genodermatosis 15:20-16:15	15:20-15:35 15 mins	Investigating a case of genodermatoses: availability, possibility and affordability	Dr Laxmisha Chandrashekar	Appropriate investigations in resource poor settings for diagnostic and therapeutic outcomes
	15:35-16:15 40 mins	Panel discussion: Treatable genodermatoses: Evaluation and management in clinical practice	Moderator Dr Arun Inamadar Panelists Dr Rajeev Sharma Dr Sandipan Dhar Dr Laxmisha Chandrashekar Dr Maitreyee Panda Dr Ragunatha S	Relevant case discussion Importance to be given for audience questions
	16:15-16:30	Coffee break		
Atopic dermatitis 16:30-17:30	16:30-16:45 15 mins	Understanding atopic dermatitis with relevance in clinical practice	Dr Sandipan Dhar	Recent advances in etiopathogenesis of atopic dermatitis
	16:45-17:00 15 mins	The crucial role of cleansers and moisturizers in nurturing skin barrier in atopic dermatitis	Dr Maitreyee Panda	Importance of cleansers, emollients and moisturizing factors in the management of AD
	17:00-17:20 20 mins	Indian landscape of atopic dermatitis management: Positioning of new therapeutic drugs	Dr Sandipan Dhar	ICrisaborole, JAK inhibitor, Dupilumimab Sponsored session – Pfizer
	17:20-17:30 10 mins	Q & A		
Vaccines 17:30-17:50	17:30-17:50 20 mins	Rationale of vaccines in management and prevention of complications of herpes zoster	Dr Abhishek De	Sponsored session GSK
17:50-18:05		ТВА		
Award paper 18:05-18:45	18:05-18:45 40 mins	Award paper session 1		
19:00-22:00	19:00-22:00	Dinner		
				• • •



Day 2 - 23.06.2024

Session		Title of topic	Faculty	Content
08:30-09:00	08:30-09:00 30 mins	Free paper session 2		
Infections 09:00-09:30	09:00-09:15 15 mins	Cutaneous candidiasis in children: presentations, prognosis and management	Dr Rajeev Sharma	Congenital, neonatal and childhood candidiasis, clinical pointers for diagnosis, treatment and prognosis
	09:15-09:30 15 mins	Herpes genitalis: Challenges in the diagnosis and management	Dr Ravi Vadrevu	Approach to diagnosis and management including special situations in men and women
Pruritus 09:30-10:20	09:30-09:50 20 mins	Understanding systemic pruritus: Unraveling the itch beyond the skin surface	Dr Asit Mittal	Pathogenesis and approach for diagnosis and management, systemic causes of itch
	09:50-10:10 20 mins	Localised itch: uncovering the depth of dermatological distress	Dr Debdeep Mitra	Approach to diagnosis and management- scrotal, perianal, genital and others
	10:10-10:20 10 mins	Q and A		
Key note Address 10:20-10.40	10:20-10:40 20 mins	The relevance of clinical dermatology in aesthetic practice-Bridging the gap	Dr Ganesh Pai	Expert insights- wise and witty
10.40-10.55	10.40-10.55 15 mins	Coffee break		
Pigmentary disorders 10:55-11:50	10:55-11:10	Managing the misery of melasma	Dr Vineet Relhan	Novel therapies in the evolving landscape of management
	11:10-11:50 40 mins	Panel discussion: Exploring facial melanosis other than melasma- Darker shades and lighter options	Moderator: Dr Rashmi Sarkar Panelists: Dr T K Sumathi Dr Leelavathy B Dr Asit Mittal Dr Vineet Relhan Dr Rohit Batra Dr Rasya Dixit	Periorbital, perioral and perinasal pigmentation, dermal melanosis, generalized pigmentation Importance to be given for audience questions
Newer drugs 11:50-12:05	11:50-12:05 15 mins	Unlocking potential of JAKi: Uses and limitations in dermatological diseases	Dr Rohit Batra	MOA, evaluation of patients, indication, follow up guidelines.
Pot pourri 12:05-13:35	12:05-12:20 15 mins	Cutaneous amyloidosis: Etiopathogenesis and management	Dr Sanjeev Gulati	Causes, prevention and treatment
	12:20-12:35 15 mins	Deposits in skin: Cutaneous accumulations and their clinical significance	Dr Vijay Aithal	Cutaneous deposits due to systemic diseases lipoid proteinosis, myxedema, scleredema
	12:35-12:50 15 mins	Cutaneous oncology: A dermatologists' perspective	Dr Ravichandran G	My tryst with cutaneous malignancies - An Indian perspectives



_//				
	12:50-13:05 15 mins	Body odour and hyperhidrosis: Evaluation and management	Dr Asokan N	Hyperhidrosis and body odour - Clinical types and management
	13:05-13:20 15 mins	The Vital Role of Nursing in Dermatology	Dr Vineet Kaur	Relevance of Nursing in Dermatology
	13:20-13:30 10 mins	Q & A		
13:30-14:15		Lunch		
Vitiligo 14:15-15:00	14:15-14:30 15 mins	Evaluating stability, prognosis and systemic associations in vitiligo - A comprehensive insight	Dr Prabhakar Sangolli	Clinical pointers and assessment
	14:30-14:50 20 mins	Medical management of vitiligo: Evidence and experience	Dr Koushik Lahiri	Topical and systemic therapy
	14:50-15:00 10 mins	Q & A		
Dermatophytosis 15:00-15:55	15:00-15:15 15 mins	Advancements in the management of superficial fungal infections: An update	Dr Sushil Tahiliani	Novel drug delivery systems Penetration enhancement methods. Any new molecules in the pipeline, physical modalities, Unconventional use of non- antifungal drugs
	15:15-15:55 40 mins	Panel Discussion: Decoding a decade of recalcitrant tinea - conventional and beyond	Moderator: Dr Manjunath Shenoy Panelists: Dr Archana Singal Dr Sushil Tahiliani Dr Koushik Lahiri Dr Asokan N Dr Nagesh T S	Importance to be given for audience questions
15:55-16:10	15:55-16:10	Coffee break		
Biologics 16:10-16:40	16:10-16:30 20 mins	Current evidence on biological therapy in dermatological patients in special situations	Dr Vinay Keshavmurthy	TB, HBV, HCV, HIV, Pregnancy, Lactation
	16:30-16:40 10 mins	Q & A		
Contact Dermatitis 16:40-17:30	16:40-17:00 20 mins	Clinical and investigational clues for identifying allergens- A Sherlockian approach	Dr Krupashankar D S	Unique clinical presentation of various allergens causing contact dermatitis
	17:00-17:20 20 mins	Systemic contact dermatitis: Expect the unexpected in clinical practice	Dr Sathish Pai	Clinical presentation, evaluation, differential diagnosis and management
	17:20-17:30 10 mins	Q &A		
	17:30-18:00 30 mins	ТВА		•
18:00-19:00	18:00-18:45 45 mins	Free paper 3		
19:00-22:00	19:00-22:00	Dinner		



Day 3 - 23.06.24

Session		Title of topic	Faculty	Content
08:30-09:30	08:30-09:30	Award paper 2		
	60 mins			
Infections& Paediatric	09:30-09:50 20 mins	Concerns and care in cutaneous viral	Dr Archana Singal	Extensive warts - plane warts, periungual/
dermatology	20 1111115	infectious diseases during pregnancy		subungual, palmoplantar
09:30-10:40				extensive molluscum
				contageosum, exanthems -
				in pregnancy
	09:50-10:10	Decoding viral exanthems in pediatrics:	Dr Bhumesh Kumar	Approach to the diagnosis
	20 mins	a comprehensive approach for practitioners	Katakam	& management of important viral exanthems
		praeditioners		in Paediatric age group
	10:10-10:30	Hemangiomas: challenges in diagnosis	Dr Deepak Parikh	Diagnostic clues and
	20 mins	and management		effective treatment
				options for various types
				of hemangiomas and their complications
	10:30-10:40	Q and A		Comprise tions
	10 mins			
10:40-10:55	10:40-10:55	Coffee break		
	15 mins			
Trichology 10:55-12:10	10:55-11:10 15 min	Clinical and diagnostic evaluation of patients with non scarring alopecia	Dr Anil Abraham	Differential diagnosis
10.55-12.10	11:10-11:25	Management strategies for severe and	Dr Nilay Kanti Das	Available therapeutic
	15 min	intractable alopecia areata	or rinay name bas	modalities and their
				optimal usage for better
				outcome
	11:25-12:10	Panel discussion:	Moderator:	Minoxidil -oral and topical,
	45 mins	Medical management of nonscarring alopecias	Dr B S Chandrashekar Panelist:	non-minoxidil topical preparations, hormonal
		атореста	Dr Anil Abraham	therapy, newer molecules
			Dr Nitin Jain	
			Dr Shivaswamy	Importance to be given for
			Dr Sukesh M S Dr NilayKanti Das	audience questions
Key Note	12:10-12:30	Use of conventional	Dr Kaushal Verma	Conventional
Address	20 mins	mmunosuppressants in children -		immunosuppressants in
12:10-12:30		An expert view		children – indications and
				usage guidelines
Nonvenereal genital	12:30-12:50 20 mins	Non venereal female genital dermatosis	Dr Atotha Kavitha	Common non infectious female genital dermatosis,
dermatosis	20 1111113			differential diagnosis and
12:30-12:50				management •



Anti Quackery	12:50-13:30	Panel discussion: Unmasking Quackery: Exploring the Roots of Rampant Practices in Dermatology	Moderator: Dr Venkatram Mysore Panelist: Dr S Sacchidanand Dr Nitin Jain Dr R Raghunatha Reddy Dr Shashikumar B M Dr Jagadish P	Reasons for its onslaught Challenges in prevention of quackery in dermatology: an insight, Role of individual and associations in tackling the menace of quackery
	13:30-14:15 45 mins	Lunch		
Lymphatics 14:15-14:35	14:15-14:35 20 min	An Holistic Approach to Management of Lymphedema	Dr Narahari S R	Multidisciplinary approach and use of various therapeutic options in the management of lymphedema
	14:35-14:40 5 mins	Q & A		
Immunobullous diseases- 14:40-15:25	14:40-15:00	Paediatric immunobullous diosrders - challenges in diagnosis and management	Dr Dipankar De	Difference in presentation, diagnosis and management in paediatric age group as compared to adults.
	15:00-15:15 15 mins	Rituximab in Immunobullous Diseases: An Indian perspective	Dr Nayeem Sadath Haneef	Efficient use of drugs in the management of immunobullous diseases, use of lower doses
	15:15-15:25 10 mins	Q & A		
Leprosy - 15:25 - 16:00	15:25-15:40 15 mins	Overcoming Challenges: Strategies in the prevention and Management of Drug Resistance in Leprosy	Dr Manjunath Hulmani	Factors responsible for resistance Drugs and regimen for drug resistant leprosy
	15:40-15:55 15 mins	Effective approach in the Management of Reactions in Leprosy	Dr Hanumanthayya Keloji	Indications and optimal use of available drugs
	15:55-16:00 10 mins	Q & A		
	16:00-16:30	Valedictory- Closing Ceremony		





DELEGATE REGISTRATION DETAILS

(For qualified dermatologists and Dermatology post graduate residents only)

Category	Early bird (Till 30 th March 2024)	1 st April to 31 st May 2024	1 st June to 20 th June 2024	On site SPOT REGISTRATION - If available - with prior consent
Delegate	8000 + 1440 (GST) = 9440	9000 + 1620 (GST) = 10620	11000+1980 (GST) = 12980	14000 + 2520 (GST) = 16520
PG's	6000 + 1080 (GST) = 7080	7000 + 1260 (GST) = 8260	9000 + 1620 (GST) = 10620	12000 + 2160 (GST) = 14160

NOTE:

- 1. Conference will be accredited by KARNATAKA MEDICAL COUNCIL. No. of Credit hours depends on the KMC policy as per the content, faculty and topics. Number of credit hours approved shall be notified before the conference.
- 2. All registrations to be done by individual Doctors personally, no third party registration shall be permitted.
- Delegate should be a member of IADVL/ACSI. Should quote the same while registering. If you are a Dermatologist
 & if not yet become an IADVL member Either MCI / NMC Recognized Dermatology Degree/ Diploma certificate is
 mandatory.
- 4. Registration closes once the hall capacity is full- Hence please register early. (It has been observed in the previous editions of ROOTS CONFERENCES that registration closes well in advance).
- 5. There is no provision for codelegate registration, co delegates will not be allowed into scientific halls.

MODE OF PAYMENT:

All registrations to be made by - Online registration only. Kindly login to rootsderma.com

For registration (Any queries regarding registration, please call us on 6366201444 / or write to us on contact@rootsderma.com)

Note: Cheques & DDs will not be accepted. Please fill the form legibly and completely with all the details – Correct and complete name, phone no, e mail id and Medical council registration details are mandatory.

Kindly follow the registration guidelines

IMPORTANT:

- 1. Registration Fees includes 18% GST.
- 2. IADVL/ACSI Membership number or Dermatology PG Degree or diploma certificate of being a qualified dermatologist is compulsory for those registering.
- 3. PG students must submit a certificate from their respective HOD's stating that you are a post graduate student in the department of Dermatology at the time of registration Is Mandatory and shall be verified.

CANCELLATION & REFUND POLICY:

An E-mail communication requesting for cancellation of registration & the bank account details are mandatory, E mail to be sent to contact@rootsderma.com

Till 31th May 2024, 50% of registration excluding full GST will be refunded.

From 1st June to 18th June 2024, 25% of registration excluding full GST.

No refund after 18th June 2024.

Refunds will be processed to the provided bank account at the time of request 15 days after completion the conference. Kindly mention complete bank details with, Correct - NAME, account number, IFSC code, Bank & Branch name & address along with cancellation request. No refund shall be entertained for cancellation requests without BANK account details.



CERTIFICATE:

Certificate of participation from the organisers will be distributed on Sunday afternoon on 23rd June 2024. Requests for sending certificates by courier or by e mail post conference will not be entertained. Accredited certificate from KMC with points can be downloaded from KMC website post conference.

TRAVEL:

Bengaluru is well connected by road, rail and air. Delegate can plan their travel by any convenient modes early.

ACCOMMODATION:

NIMHANS Convention centre is located in heart of the city. There are plenty of accommodation ranging from budget hotels to 5-star accommodation in and around the venue. Delegate can book accommodation directly and early on their own. Organizers will not take the responsibility of travel and accommodation of delegates

AWARD/FREE PAPER/POSTER

ABSTRACT SUBMISSION

We invite you all to submit your abstracts (study / research work / therapeutic pearls) to get a chance to present your work pertaining to the field of Clinical & Therapeutic dermatology as award paper, free paper or e-poster as decided by the scientific committee based on evaluation and scoring. Registration is mandatory for abstract submission and all further communications will be made via registered email id ONLY.

NOTE:

- 1. Letter of affiliation from the Head of the Department (for post graduates).
- 2. Declaration of conflict of interest (Undertaking by submitting author)
- 3. Upload the abstract online at rootsderma.com. Abstract submission starts from 2nd April 2024 and last date is 20th May 2024. [Please state preference for Oral presentation Award / Free (Studies/case report) / E-Poster]. Papers will be selected accordingly based on merit by the scientific committee.

ABSTRACT FORMAT:

- 1. Title should be in block letters, with a double space between the title of the abstract and the name of the presenter
- 2. The title should be followed by the presenter's name and email address
- 3. The abstract should be typed in Times New Roman and a 12-font size
- 4. For Free papers, Award papers and e-posters; the length of the abstract (excluding the title, names and affiliation and complete contact details) should not exceed 250 words.
- 5. Studies should follow a structured format (Introduction, Materials and methods, results and conclusion)
- 6. Case reports should follow a pre-designed format (Background, case synopsis and discussion)

IMPORTANT DATES			
Registration opens	10-01-2024		
Abstract Submission opens	02-04-2024		
Abstract submission closes	20-05-2024		
Abstract decision	31-05-2024		
Spot registration opens	21-06-2024 to 23 -06-2024		
Please register ASAP, to be assured of registration, as registrations			

Please register ASAP, to be assured of registration, as registrations close well in advance in ROOTS CONFERENCES